Kuvia ja kirjoituksia nettisanomat.com-sivustosta aiheittain ryhmiteltyinä. LUETTELO

VUOSI 2014

VIDEOT

2014 TAMMIKUU - MAALISKUU
2014 HUHTIKUU - TOUKOKUU
2014 KESÄKUU - ELOKUU
2014 SYYSKUU - MARRASKUU
2014 JOULUKUU
AIHEET RYHMITTÄIN

LUETTELO


Tammikuu 2014. Video 33 sek.
"Ken tästä käy, saa kaiken toivon heittää?"

Tiistaina 28.01.2014. Wincapita. Keski-Suomi. Rikoshyötykäräjät

Puolustusasianajajat marssivat käräsaliin loppupuheenvuoroja pitämään vartijan ja YLE:n kuvaajan seistessä oven pielessä.

Nettisanomat. Pertti Manninen.
http://youtu.be/6x4bDUGVvG8

Raportti maanantain (27.01.2014) ja tiistain (28.01.2014) oikeudenkäynnin tapahtumista tulossa!

Maaliskuu 2014. Videot 1-19. A-Talk. Lapsilisien leikkaus ym. OSA 1.

Videot 1-19. Nettisanomat 20140329 Lapsilisien leikkaus ym. A-Talk 2014-03-28 (uus.) 19 hetkeä.
Ylen toimittaja Jan Andersson, oppsitiosta toimitusministeri Paavo Arhinmäki (vasemmistoliitto), kansanedustaja Mauri Pekkarinen (keskusta), hallituspuolueista kansanedustaja, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman (SDP) ja kansanedustaja, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Petteri Orpo (kokoomus).

Video 1: Arhinmäki: "... erityisesti perusturvaan kohdistunut indeksileikkaus työttömiltä, eläkeläisiltä ja opiskelijoilta leikataan, toisaalta lapsilisät ... paljon on hyvää mutta kun ne arvioitiin yhdessä ryhmän kanssa kokonaisuutta ... lääkkeiden kela-korvauksia ..." Video 1

Video 2: Arhinmäki: "... kaikkein kipeimmät leikkaukset olisi voitu välttää jos me oltaisiin puututtu tähän veropuoleen ... esimerkikisi sosiaali- ja terveydenhuollon maksut tulee nousemaan, joka tarkoittaa siis terveyskeskusmaksuja ..."
Orpo: "Se on nyt vain sellainen tilanne, että kun meidän pitää sopeuttaa ..." Video 2

Video 3: Arhinmäki: " ... oppositiossa oleva ministeri ...".
Andersson: "... ensimmäinen kerta mulle täällä käydään ...".
Arhinmäki: "... jos tehdään liian isoa sopeutusta ja liian isoja leikkauksia, se merkitsee sitä, että se syö meidän talouskasvua ..." Video 3

Video 4: Arhinmäki: "... olimme pettyneitä siihen, että se yhteinen rintama mikä aikaisemmin on ollut perusturvan puolustamisessa. lapsiperheiden puolustamisessa, se mureni tässä paketissa, emme saaneet enää kumppaneita sille, että pidämme huolta näistä pienituloisista ... verotuksen oikeudenmukaisuutta pitää lisätä ja tällä menosopeutustasollakin olisi voitu tehdä paljon oikeudenmukaisempi ratkaisu ..."
Andersson
: "Muistakaa nyt herrat, nyt puhutaan tavallisille suomalaisille, siis joiden ostokyky kertakaikkiaan ostovoima heikkenee ensi vuonna, Veronmaksajien keskusliiton laskelmien mukaan keskituloisen eli reilu 3000 euroa ansaitsevan suomalaisen palkansaajan ostovoima heikkenee noin 300 eurolla ensi vuonna ja jos lasketaan sitten päälle vielä nämä lapsilisät ... (meteliä) niin sitten ollaan 1000 euron molemmilla puolin, puhutaan nyt heille, Orpo".
Orpo: "Mulla on jotenkin sellainen käsitys, että suomalaiset hyvin laajasti on ollut ovat huolissaan siitä, mikä on valtion taloudellinen tila, jos ei siitä pidetä huolta niin meidät hukka perii ja sen tähden minä olen myös melko varma siihen siitä, että laajasti ollaan yhtä mieltä siitä, että on tärkeitä päätöksiä saatu aikaan ... tehtiin tämä velkautumisen taittava sopeutumispaketti ja ja ja siihen liittyvät ikävätkin leikkaukset ja veronkorotukset ja väliin sanoa että meille yksikään veronkorotus ei ole poliittinen voitto mutta nyt on sellainen tilanne, että ne pitää tehdä ... tottakai me voidaan sitten kiistellä siitä, että näitä leikkauksia on jouduttu tekemään mutta iso kuva on nyt se, että on saatu isoja ratkaisuja aikaan". Video 4

Video 5: Orpo: "Minusta tämä hallitus ei todellakaan tee lapsikielteistä politiikkaa, meidän lapsille , tän päivän lapsille ja nuorille, tulevaisuuden lapsille, kaikkein tärkeintä on se että meillä Suomessa asiat on kunnossa ja että me taloudesta pidetään huolta, jotta me voidaan näitä hyvinvointipalveluja pitää yllä lapsille ja lapsiperheille. Mä voisin muistuttaa sitä kuinka hieno järjestelmä meillä Suomessa on, meillä on, meillä on neuvolat, päiväkodit, peruskoulu, kouluruoka, äitiysloma, äitiyspakkaukset, lastensuojelu, terveyskeskusten palvelut, ja meillä on valtava turvaverkko, joka myöskin erilaiset tukimuodot joka auttaa suomalaista lapsiperhettä pärjäämään arjessaan, ja nyt tehtiin lapsilisään pieni, varmasti hyvinkin tärkeitä euroja joillekin vähävaraisille perheille, pieni leikkaus, mutta mä halusin tän kokonaisuuden tuoda tähän, mitä kaikkea yhteiskunta suomalaisille edelleen, johon ei koskettu ja jota suojellaan, tarjoaa lapsiperheille. Saanko yhden asian sanoa vielä, Paavo sanoi, että kaikkein heikommassa asemassa oleviin, niin tämä leikkaus ei koske kaikkein heikommissa asemissa oleviin lapsiperheisiin, koska toimeentulotuki ei leikkaannu, tai se korvaa mitä tässä tulee eikä myöskään koske yksinhuoltajia".
Arhinmäki:
"... nyt mentiin siihen, että ei pelkästään jäädytys riittänyt, vaan siellä leikataan lapsilisä ja pysyvästi, toinen on se, jos ajatellaan tätä kehysriihipakettia lapsia ja nuoria koskettavaa on se, että puolitetaan nää peruskoulun erityisrahat, joilla on haluttu pienentää luokkakokoja peruskoulussa. Se on sellainen asia kun mietin 90-luvun lamaa ja mitä sieltä olisi pitänyt oppia on se, että ei laman aikana pidä tehdä sellaisia leikkauksia jotka maksaa myöhemmin todella paljon."
Backman: " ... meillä maksetaan lapsilisää myös hyvinkin varakkaisiin perheisiin ja sitt' jos on oikein pienituloinen perhe niin monet heistä joutuvat sitten turvautumaan toimeentulotukeen, siinä mielessä tällainen leikkaus ei heitä koske, mutta ei se lapsilisä ole ainut, nyt pitäisi saada tuonne grafiikkaan paljonko tän hallituksen aikana sen perheen asuntolainan korkokulut on pienentynyt, se on samaa rahaa, mutta vielä tärkeempää on puhua siitä, mitä Petteri tässä totes, nyt ei leikata palveluista, ei leikata kuntien valtionosuuksista ja isollakaan tulonsiirrolla ja isoillakaan lapsilisillä ei voi korvata sitä, että jos niitä palveluja heikennetään, kouluopetusta, kouluruokailua ynnä muuta, tää on erittäin tärkeää".
Andersson: "Nyt puhutaan lapsilisistä, hyvät ihmiset".
Arhinmäki:
"Lapsilisiä menee myös erittäin hyvätuloisiin perheisiin ... oikeudenmukaisempi malli olisi ollut se, että oltais viety lapsilisät verotukseen ja progressiivisesti olis verotettu, osa tuloista olis käytetty lapsilisän korottamiseen, jolloin näiden pienituloisten perheiden lapsilisät eivät olisi leikkaantunut mutta samaan aikaan isotuloisille ... myös sosialidemokraatit on tuonut tätä ajatusta esille mutta täytyy sanoa että kokoomukselle RKP:lle se ei käynyt missään tapauksessa."
Andersson: "... kenen idea tämä malli oli Jouni Backman? Kenen idea tämä oli tehdä just näin?".
Backman: "Tämä ratkaisu tehtiin sen jälkeen kun Paavo oli vienyt joukkonsa pois. Me oltas tarvittu tukea siihen ratkaisuun ..."
Arhinmäki:
"Ai kuinka, siinä vaiheessa kun mä ilmotin että en voi suositella tätä pakettia, siinä vaiheessa lapsilisissä oli 110 miljoonan euron leikkaus ja ainoa keskustelu oli siitä että tehdäänkö se tasaisesti, vertikaalisesti, kaikkiin vai oltaisiinko se tehty enemmän vain niin, että ensimmäisestä ja toisesta lapsesta olis saanut saman ja kolmannesta ja siitä isommasta ... katsoo sitä mikä on tuloerovaikutus ja yllättävää kyllä jos leikataan niitä isoja lapsiperheiden niitä isoja lapsilisiä, vaikka moni vois ajatella että kuluja on vähemmän mutta itseasiassa se vaikuttaa enemmän tähän tuloeroihin."
Andersson: "Mutta edelleen kenen idea tämä oli? Kansalaisia kiinnostaa, se perhe, jolla on kolme lasta menettää sen 300 euroa vuodessa niin kyllä heitä kiinnostaa, että kenen piikkiin tää nyt pitää laittaa. Sano, kenen idea se oli?"
Backman: "Sosialidemokraattien kanta oli se, että nostetaan lapsilisiä ja pistetään lapsilisät verolle."
Arhinmäki:
"Tää pitää paikkansa".
Andersson: "Miten tässä nyt sitten näin kävi sitten?"
Backman: "Jos meiltä kaikki tuki lähtee pois hallituksesta..." (Hälinää)
Andersson:
"... nähdään, että vasemmistoliitolla on väliä vasemmiston tuella on väliä. Kokoomuksen piikkinkö tää nyt pannaan?"
Orpo:
"En tiedä mihin piikkiin tää menee ..."
Andersson: "Te puhutte vastuun kantamisesta, kantakaa nyt se vastuu. Oliko tämä teidän idea?"
Orpo: " Suomessa on erittäin tiukka progressio verotuksessa, tuloverotuksessa työnverotuksessa, ja sillä me ollaan hoidettu niin, että jokainen sen oman ansiotasonsa mukaan osallistuu sitten näiden sitten hyvinvointipalveluiden ja tulonsiirtojen rahoittamiseen. En ollut siellä kuusikon neuvottelussa."
Andersson: "Kai sä sen tiedät".
Orpo: "Tää on ollut meille tärkeä periaate, että lapsilisä, se on universaali tuki, joka menee lapselle ja sitä ei ole haluttu sitoa vanhempien tuloihin koska se tulee huomioitua sen erittäin kireän progression kautta."
Andersson: "Eli oliko tämä kokoomuksen idea, Backman, kun hän ei nyt sitten vastaa?"
Backman: "Jos siteeraan pääministeriä, niin kesken neuvottelujen pääministeri ilmoitti tulkitsevansa, että nyt on tullut ideologisia eroja, ehkä tää nyt kuvaa niitä ideologisia eroja."
Andersson: "Ehkä me nyt ymmärrämme tämän näin sitten, eikä Orpo kiellä sitä, ei se mitään ... nyt kun Mauri Pekkarinen ei ole vähään aikaan ollut äänessä, niin miltä tämä kuulostaa?"
Pekkarinen: "Tää nyt kuulostaa siltä, että kukaan ei ota vastuuta siitä, että lapsiperheisiin kohdistuu kuitenkin näissä oloissa aika lailla ennennäkemättömät leikkaukset. Siis, indeksin te jäädytitte, Paavo mukana innokkaasti ollen, sen lisäksi nää kolmilapsisen perheen yli 300 euroa vuodessa, lainakorkojen vähennysoikeuden merkittävä leikkaus, kotihoidon tuesta lähtee erittäin merkittävästi, monissa tapauksissa siis vuodessa satoja euroja, monia satoja euroja pois."
Andersson: "Tämä on tullut selväksi".
Pekkarinen: "ja tämän lisäksi mikä ei ole tullut selväksi kyllä myöskin toisen asteen koulutuksesta 260 miljoonan euron leikkaus kolahtaa en sanois ihan pienten lasten perheisiin, mutta lapsiperheisiin sanotaan. Näiden yhteisvaikutus kyll tekee sen, että se profiili keltä otetaan on tällä kertaa aivan uskomattomalla tavalla lapsiperheet ja kun vielä työttömyys kohta on 10 prosenttia ... yli 300 000 tuhatta ihmistä ja siellä on tavattoman paljon myös lapsiperheitä työttömänä. Tämä kaikki yhteensä on taakka josta tuo asiantuntija puhuu kiistatonta kieltä."
Andersson: "... esimerkiksi niin, että miljonääriperheeltä otetaan se lapsilisä kertakaikkiaan pois ja sitten maksetaan vähän enemmän sille yksinhuoltajaköyhälle, joka oikeasti sitä tarvitsee, Petteri Orpo?"
Orpo: "Siis meillähän on, jos ajatellaan, meillä on työnverotuksessa, tuloverotuksessa ja pääomaverotuksessakin nyt progressiivinen järjestelmä, joka takaa sen että ne joilla enemmän on, jotka enemmän tienaa maksaa enemmän ja näin lapsilisät on Suomessa perinteisesti haluttu pitää tästä erillään. Me voidaan jatkaa tästä yhteiskunnallista keskustelua ... nimenomaan nähdä se lapsen tukena." Video 5

Videot 1-19. Nettisanomat 20140329 Lapsilisien leikkaus ym. A-Talk 2014-03-28 (uus.) 19 hetkeä -
Ylen toimittaja Jan Andersson, oppsitiosta toimitusministeri Paavo Arhinmäki (vasemmistoliitto), kansanedustaja Mauri Pekkarinen (keskusta), hallituspuolueista kansanedustaja, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman (SDP) ja kansanedustaja, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Petteri Orpo (kokoomus).

HUOM! Videot sisältävät lähes koko lähetyksen aineiston. Alkutaulokot puuttuvat. Järjestys on satunnainen.
Tekstit valikoitu videolta oikeinkuulemisvarauksin. Paljon leikkausmiljardeja ym on jäänyt kokonaan käsittelemättä. Nettisanomat. Pertti Manninen.


Finlandia


https://www.youtube.com/watch?v=
NCHlkW17h2Q


Pelastusarmeijan puhaltajat soittavat Finlandian ja muutakin neljässä lyhyessä katkelmassa 125 -vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyssä Avoimien ovien päivässä Jyväskylässä lauantaina 30.08.2014 puolen päivän aikaan. Aren aukion touhua seuraten, jossa myös poliisien päivää vietettiin.
Videot: Pertti Manninen
1 - 2 - 3 - 4

POLL: A MAJORITY OF U.S. CITIZENS THINK AMERICAN DREAM OUT OF REACH

UKRAINE'S PRESIDENT SAYS HIS COUNTRY VICTIM OF 'MILITARY AGGRESSION'

BRITISH MP #GALLOWAY TAKEN TO HOSPITAL AFTER VICIOUS STREET ATTACK

RT 30.08.2014 17:24


Demari: Urpilainen harkitsee vielä tulevaisuuttaan

ILTASANOMAT.fi
KOTIMAA lauantaina 30.08.2014 klo 17:24Lauantaina 30.08.2014 klo 17:24.
Kuvat: Pertti Manninen.
"Broken Dreams" ISOMMAT KUVAT!


http://youtu.be/YPjFeScvj0E

23. syyskuuta 2014 17.26. Nettisanomat. Pertti Manninen. 1:40 VIDEO.

Saapuminen Helsinkiin junalla torstaina 18.09.2014 klo 16:12. VIDEO.

Uudet asuintalot ja toimistotalot peittävät näkymän Eduskuntatalolle, joka vaivoin vilahtaa talojen välistä näkyviin samoin kuin Kansalaistorille jätetty Makasiinin raato.

Pahin 2000-luvun alun ennustus on toteutunut, Kaupungin keskeisin paikka on pantu lihoiksi. Hyvä jos Keskustakirjasto vielä sinne mahtuu.

Sanoma tuhosi optioseikkailuillaan alueen ts. sen kädet olivat sidottuja siitä kirjoittamiseksi, ja yhtiö on jo nyt itsekin joutunut myymään Sanomatalon pysyäkseen hengissä!


ARKISTO 2002 maaliskuu

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.

Kansallismaisema vuonna 2010?
Kohtaako junalla pääkaupunkiin tuleva tällaisen maiseman 2010? Taustalla pilkottavat Sanomatalo ja Eduskuntatalo.

14.03.02 Pertti Manninen, nettisanomat.com


Kuvannut ja kuvitellut Pertti Manninen

Raha ratkaisee!

Rakentamisessa on kysymys niin suurista taloudellisista arvoista, että niihin osallistuminen houkuttelee. Löytyipä lopulta sukupolvi, joka haluaa pistää lihoiksi Helsingin, maan pääkaupungin, kansallismaiseman. Avara näkymä katkaistaan erilaisilla torneilla ja hyvä on!

Helsingin Sanomat - jäävi?

Helsingin Sanomat on yleisesti puoltanut uutta kaavaa. Joitakin yksityisiä painaviakin vastustuksia on julkaistu. Toisaalta toimitus on julkaissut myös pöyristyttäviä, tarkoitushakuisia lentokoneesta nähtyjä perspektiivikuvia, joissa suunniteltu rakentaminen näyttää hyvin vaatimattomalta.

Helsingin Sanomia julkaisee pörssiyhtiö SanomaWSOY. Pörssiyhtiön tehtävänä on tuottaa voittoa omistajilleen ja niinpä lehti on määrätietoisesti unohtanut, että yhtiöllä on optio yhteen uudesta tornista.

Jääviys on itse huomattava. Helsingin Sanomat ei ole huomannut.

Päinvastoin yhtiöltä palkkaa saavat himaset ja iltasanomaiset ovat repineet vaatteensa, kun ympäristöministeri Satu Hassi on määrännyt ministeriötään tutkimaan kaavan syntyvaiheita. SanomaWSOY:n palvelijat ilmoittavat syvän huolestumisensa siitä, että jos kaavaa ei toteuteta, niin valtiolle aiheutuu tästä suuria kuluja.

And so what?

Kyllä Suomessa ja Helsingissäkin maata ja ilmaa riittää ilman että kansallismaisema tuhotaan.

Pertti Manninen, nettisanomat.com 14.03.2002.


Tästä aiheesta lisää.

Helsingin sanomat pakkoraossa. Kaupunkikuvan turmeluksesta puhutaan kuiskaten! 

Eikö kukaan uskalla kertoa Helsingin Sanomille sen jääviydestä kirjoittaa Helsingin keskustan kaavoituksesta?

Yllämainitut linkit antavat lisää linkkejä.
Hae myös nettisanomat.com:in omalla haulla!

Aihe: Kaupunkikuva 
14.03.02.

2000
2010

"Ennen"
"Jälkeen"
   
Kuvat galleriassa. Kuvannut ja kuvitellut Pertti Manninen

Tällä viikolla.

14.03.02 Etusivu 
Kansallismaisema vuonna 2010? 
Gallupit oikein, tulkinnat väärin 2
Sairaalassa Helsingissä
Kettunen vittuilijasta eetikoksi
Taivaallisen rahan aukio odottaa! 
Terveisiä Jyväskylästä!   
Viikon kuva

ARKISTO 2002 maaliskuu

http://www.nettisanomat.com/2002/03/14/kansallismaisema.htm


MATKALLA KIASMALTA MUSIIKKITALOLLE. KUVIA VIDEOSTA MARSKILTA ARABIAAN. 1 MINUUTTI.

MATKALLA KIASMALTA MUSIIKKOTALOLLE. KUVIA VIDEOSTA MARSKILTA ARABIAAN. 1 MINUUTTI.

- Mannerheimin patsas.
- Kiasman reunuksella istujat ilta-auringossa.
- Eduskuntatalon edestä avautuva kansallismaisema sekalaisine asuin- ja toimistotaloineen. Makasiinin raato.
- Liikennevalojen tasot ja Kiasman tasot.
- Musiikkitalo ja Kansalaistori patsaineen.

- Sanomatalo, saksalaisomistuksessa, ja Kiasman kaari, vielä suomalaisomistuksessa. Toimistotalojen eteen on suunniteltu ja myös puoliksi Sanomatalon eteen, on suunniteltu rakennettavaksi Helsingin uusi kirjasto, valtakunnallinen keskuskirjasto kunnianhimoisella aikataululla itsenäisyyden satavuotisjuhliin 2018. Edessä oleva Kansalaistori sitten pienenee entisestään jonkinlaiseksi minitoriksi. Siinä lienee taka-ajatus, että kansalaisia ei mahtuisi samaan paikkaan liikaa mieltään osoittamaan, jos tästä vielä olot kurjistuvat entisestään. Jotta tori eli aukio voitaisiin säilyttää nykyisen kokokoisena olisi kyllä harkittava Keskustakirjaston siirtoa jo siellä olemassaoleviin rakennuksiin, esim. Postitaloon ja puolikkaaseen Sanomataloonkin, koska lehteä voi toimittaa missä tahansa, siis lähes missä tahansa. Ei kaikkien toimittajien työpöydän olisi välttämtöntä olla koko aikaa kaupungin parhaalla paikalla. Voisihan osa toimittajista majailla vaikka Pasilassa, hallinnon ei ole niin kovinkaan väliä missä se on. Lukijoitajan lehdet ja media palvelevat.
- Pyöräilijä kiitää musiikkitalon ohi. - Musiikiitalon seinän heijastus suurentaa näkymän kaksinkertaiseksi muutamaksi hetkeksi.

Kuvat torstaina 18.09.2014 klo 18:03. Teksti sunnuntaina 28.09.2014 Pertti Manninen.

Video: Nettisanomat 20140925 Helsinki. Marskilta Arabiaan. Bussi 2.kerros.


Marskilta Arabiaan. Bussi 2.kerros.

Videon nimi: Nettisanomat 20140925 Helsinki. Marskilta Arabiaan. Bussi 2.kerros.

Videon kuvailu: Lähtö klo 18.00 torstaina 18.09.2014 Onnibussissa Kiasmalta Mannerheimintietä pitkin aluksi, sitten Helsinginkadulle, Sturenkadulle ja pätkä Hämeentietäkin,
Marskin patsas, Kiasma, Sanomatalo, Kansalaistori, Musiikkitalo, Finlandia-talo, Ooppera, Diakonissalaitos, Kulttuuritalo, Työläisäidin patsas, SOK, Rastor, Gunnar Bärlundin nyrkkeilijäpatsas. Puistoja, pysäkkejä ja pubeja ym.
Kesto 15:16.
Pikkukuvat puolen minuutin välein.
Pertti Manninen


ARKISTO 2006 joulukuu

Sanomisen ja julkaisemisen 
vapautta vuodesta 1999.
Ajankohtainen kuva:  "Presidentillinen välipala"

10-sarja. "Hetkiä Helsingissä jouluaattona 2006. 180-astetta Mannerheimintietä ja pysäkkiä. Kympin matka alkaa: Posti, Sanoma, Marski ja Makasiini.
Kuvat Pertti Manninen 
lauantaina, jouluaattona 24.12.2005 klo 12.50 - 13.00. Isonna kuvat!


extra!

Päivän extrakuva: 
Marski ja Sanoma

Kertomus tulossa!
100 kuvaa tulossa!

11-sarja. Hetkiä Helsingissä jouluaattona 2006 päivän hämärtyessä, tuiskun yltyessä. Mannerheimintien itäpuolta 10-raitiovaunun kyydissä vartin verran.


extra!

Kuvat lauantaina, jouluaattona 24.12.2005 klo 13.01 - 13.16. Pertti Manninen.
Isonna kuvat!


extra2!

Päivän extrakuvat: 
Iloiset veikot. 
Kuusi Jalavatiellä.Kertomus tulossa!
100 kuvaa tulossa!

Erään gallupin anatomia. Aamulehti ja Turun Sanomat 05.01.2006. Lue!

ARKISTO 2006 joulukuu

http://www.nettisanomat.com/2006/01/12/etusivu.htm

http://www.nettisanomat.com/2006/01/13/etusivu.htm


Oivallus

Sanat ovat vain tienviittoja. Sitä, mihin ne osoittavat, ei löydy ajatusmaailmasta, vaan sisällä olevasta ulottuvuudesta, joka on syvempi ja rajattomasti laajempi kuin ajatus.
Eckhart Tolle

Ihminen on ajatustensa summa: hän rakentuu omien ajatustensa varaan ja koostuu niistä. Jos hän puhuu tai toimii paha mielessään, tuskat ja vaivat ovat hänen kannoillaan niin kuin vaununpyörät ovat vaunuja vetävän härän kintereillä.

Ihminen on ajatustensa summa: hän rakentuu omien ajatustensa varaan ja koostuu niistä. Jos hän puhuu tai toimii puhtain aikein, onni seuraa häntä kuin varjo, joka ei koskaan katoa.
DhammapadaJokainen näkee aina sellaista, 
mitä hänellä on sisimmässään.
Rumi

Etkö usko, että ihmisen sisimmässä piilee syvyyksiä, 
jotka jääväät kätköön häneltä itseltäänkin?
Pyhä Augustinus

Jumaluus, jota rakastan, 
On sisimmässäni!
Kabir

(73) Kokoelmasta RAKASTA. 
Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Lokakuu. Toimittanut Arto Manninen. Gummerus 2012.


Kuvia ja kirjoituksia nettisanomat.com-sivustosta aiheittain ryhmiteltyinä. LUETTELO

VUOSI 2014

VIDEOT

2014 TAMMIKUU - MAALISKUU
2014 HUHTIKUU - TOUKOKUU
2014 KESÄKUU - ELOKUU
2014 SYYSKUU - MARRASKUU
2014 JOULUKUU
AIHEET RYHMITTÄIN

LUETTELO

Etsi Nettisanomista!1999- 2002 täältä!

Jokaiselle etusivulle!

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen -
Yhteys: nettisanomat @hotmail.com

Kaiken keskellä aina läsnä!
-
Viikkosanomat-
blogiIlmoita ilmaiseksi sivu!
101 ilmoitusta.

 

 

ArkistokuviaKivisaaren juhannuskokko "50 vuotta sitten".
 Kivisaari. Helsinki. Vuonna 1960 (n.). Ullakolta löytyneestä paperikuvasta keskiviikkona 2008-06-18. Sinistys ja kontrasti perjantaina 2011-06-24. Pertti Manninen. Julkaistu ensimmäisen kerran lauantaina 2008-06-21 - toisen kerran perjantaina 2011-06-24 - kolmannen kerran perjantaina 2013-06-21.


Arkisto. "Työtä". 01.05.1994.

Arkisto 2006. "Työtä kaikille". Kuva työnpäivänä 01.05.1994, kaksitoista vuotta sitten Jyväskylässä. Kuva: Pertti Manninen. Sarjasta "Vuodet vierivät - olot kurjistuvat, toisten." Tulossa!
http://www.nettisanomat.com/2006/05/01/etusivu.htm

Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta!

Sunnuntai 2013-04-21: Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta! Suomalaiset Euro- ja Emu-intoilijat Ylen esittämässä dokumentissa 21:49, 21:54 ja 22:07.

Kuvat: Pertti Manninen. Isonna!


    

2013-09-20 Laatikon tyhjennysvideot youtubessa. (2013-10-06)

Elokuvakerho KIRKUVAN puolihistoria. 


Joulukuu 2013. Harrastakaa!

"Harrastakaa!". Rengasvoimistelija matkalla treeneihin Vaajakosken urheilutalolle nuorempien koulutyttöjen palatessa koteihinsa joulukuun lumien jo hiukan valaistessa hämärtyvää iltapäivää. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2013-12-12 klo 14:52.


Arkisto 2001.

 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 

http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm"Vanha lastensairaala hajoaa käsiin - Nyt kyllä raskennetaan yhdessä uusi - Lahjoita 10 - Lahjoita 20- Uusi lastensairaala - Katso ketkä jo ovat talkoissa mukana: http://www.uusilastensairaala2017.fi
"Mitä kuuluu?" Maanantai 2013-03-04 16:03. Jyväskylä. Vapaudenkatu. Paikallisterminaali. Kuva: Pertti Manninen. Laajenna!


 

Nettisanomat Keskiviikko  2007-04-04. "Äidin rakkaus". Helsinki. Rautatientori. Lauantai 2007-03-31 klo 11. Pertti Manninen. Kuvasarja.
http://www.nettisanomat.com/2007/04/04/etusivu.htmlKaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi"Käden ojennus". Uusi tulkinta aikaisemminkin julkaistusta kuvasta. Pertti Manninen. Viikon kuva torstaina 31.07.2003.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/31/viikonkuva.htm

 

 


VUOSI 2014 - VIDEOT - VUOSI.fi - Kuvia ja kirjoituksia nettisanomat.com-sivustosta aiheittain ryhmiteltyinä. - Arkistokuvia 2006 - Kuva. Vanha lastensairaala hajoaa käsiin. - Kuva. Käden ojennus. Karuselli. - sivu - keskiviikko 07.01.2015 - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista - 12.fi -

 

Vuosi 2014 - N:o 31 - Videot - Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2015-01-07, nettiin 2015-01-07 12:58, linkkejä 2015-01-07.


Sivun alkuun!