Kyselyn tulokset 1

"Jokerit JYP:n pisteautomaatti"

Suur-Jyväskylän lehti

27.11 JYP-Jokerit 5-3

"Lauantain kotivastus oli tällä kaudella ah niin mukava Jokerit. Hjalliksen miljoonajengi ei ole toistaiseksi saanut nipistettyä muutaman markan köyhemmiltä jyväskyläisiltä pistettäkään. Kolme kohtaamista ovat kaikki päättyneet JYP:n voittoon yhteismaalein 17-8. Jokereiden valmentajan Erkka Westerlundin mielestä urheilun suola on se, että pienemmillä resursseilla toimiva ryhmä voi kampittaa isompiaan. Kohteliaita sanoja, mutta valtavien budjettierojen esilletuomisen voi tietysti halutessaan käsittää myös v-tuiluksi. Että pyh, te ette edes paini meidän kanssamme samassa sarjassa. Meillä on niin hieno halli, että teillä ei ole edes varaa katsoa sitä.

JYP-Jokerit ottelun käsittämättömimmästä tempauksesta vastasi Narrien takapakki Sean Gagnon. Kun toista erää oli pelaamatta sekunnin verran mies huitaisi mojovan lämärin suoraan B-katsomoon, noin viidennen rivin korkeudelle. Noin kova hätä ei siinä tilanteessa olisi pitänyt olla. Onneksi kukaan ei vakavammin loukkaantunut. Ai niin, ettei pääasia unohtuisi: JYP pelasi hyvän ottelun."
(TH)

Suur-Jyväskylän lehti Keskiviikkona 1.12.1999

(TUOMAS HEIKKILÄ)

Muut Lehdet

HS torstaina 25. marraskuuta 1999 4. pääkirjoitus

Futis voitti

Jalkapallon ylin valvoja Suomen palloliitto päätti äänin 9-1 torjua jalkapalloliigan ajaman sarjauudistuksen ja säilyttää nykymuotoisen pitkän sarjan, jonka voittaja on kunakin vuonna Suomen mestari.

Jalkapalloliiga olisi halunnut muuttaa sarjan loppuosan muodikkaasti pudotuspeleiksi ja saada siten yleisön kiinnostuman jalkapallosta.///

Pitkässä sarjassa kauden paras joukkue seuloutuu varmasti. Suomalaisen jalkapallon ongelma ei olekaan sarjajärjestelmä. Ongelma on jalkapallon vaatimaton taso. Yleisö kiinnostuu jalkapallosta vasta kun pelit paranevat. Tason nostoon taas ei ole oikoteitä, jota pudotuspelien kannattajat ajavat. Nyt tehdyssä ratkaisussa jalkapallo voitti.

Pohjolan pääjohtaja Iiro Viinanen

ei päästäisi poliitikkoja päättämään talouselämän asioista.

Helsingin Sanomat jätti tämän kohdan pois

haastattelu-selostuksesta.

Jutut ja artikkelit kirjroitti ja kuvat kuvasi Pertti Manninen kesällä ja syksyllä 1999 Laukaassa ja Jyväskylässä.

Detroit STT, Reuters

Anaheimin Teemu Selänne pöllytti Dallas Starsin maaliverkkoa kypärätempun arvoisesti perjantain NHL-kierroksella. Selänteen NHL-uran 16. kolmen maalin rupeama siivitti Anaheimin 4-2 voittoon viime kevään mestarijoukkueesta.

- Tämä voitto oli mahtava piristys itseluottamuksellemme. Näytimme, että olimme todella hyvin latautuneita otteluun, Selänne iloitsi.

Dallas luisteli ensi erässä 2-0 johtoon Brett Hullin ja Jonathan Simin maaleilla. Toista jaksoa oli kulunut 11 minuuttia, kun Tony Hrkac aloitti takaa-ajon kaventamalla tilanteeksi 2-1. Viitisen minuuttia myöhemmin Selänne iski illan ensimmäisensä.

Päätöserän puolitiessä Selänne pamautti Anaheimin 3-2-johtomaalin Steve Rucchinin ja Paul Kariyan esityöstä. Loppunumerot Selänne sai viimeistellä Ed Belfourin tyhjäksi jättämään Dallasin maaliin. Selänne nosti kauden maalisaldonsa yhdellä pyräyksellä 11:ksi.

- Toivottavasti tämä jatkuu. Emme halua,että tämä oli vain yksi iso voitto, Selänne kaavaili.

- Ajoituksen kanssa on ollut hieman vaikeuksia, mutta tänään tuntui osuvan, Selänne kertoi.

Anaheim maistoi Dallasissa harvinaista herkkua, sillä viimeksi kalifornialaiset palasivat kotiin Dallasista täyden pistepotin kera lähes kuusi vuotta sitten."

Keskisuomalainen Urheilu sunnuntaina 28.11.1999. Muut lehdet.